Aanraders

Zoek op basis van: aantal spelers, budget, leeftijd, niveau, speelduur, thema, uitbreidingen

Wat is de beste Carcassonne uitbreiding? Alle sets gerankt!

  • 8 minuten leestijd

Dus je het het Carcassonne bordspel al enige tijd in huis en je bent benieuwd naar wat er nog meer uit te halen valt? Geen paniek, er is genoeg variatie aan het spel toe te voegen met verschillende uitbreidingen.

Mice and Mystics

De leukste spellen als De Legenden van Andor

  • 7 minuten leestijd

Heb je alle 5 legenden uitgespeeld? Wees niet getreurd, want je kunt onder andere online extra uitbreidingen downloaden. Dat betekent nog meer spelplezier. Maar ook als je je op zoek bent naar andere spellen zoals Andor is er genoeg keuze? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

30 seconds Nederlands bordspel doos voorkant

Leukste spellen als 30 Seconds – 6 beste opties

  • 7 minuten leestijd

Vind je 30 seconds heel leuk? En heb je de uitbreidingsset en Everyday Life variant al grijs gespeeld?! Goed nieuws, er zijn meer spellen zoals 30 seconds! Wij zullen die hieronder voor je gaan uitleggen! Zo kun je verschillende spelletjes spelen en raak je ze nooit zat!

Leukste spellen als Carcassonne: 5 goede tips

  • 7 minuten leestijd

Wanneer je de tal van speelmogelijkheden hebt beleefd van Carcassonne en je bent opzoek naar een alternatief zijn er tal van opties beschikbaar. Vind ze hier!

weerwolven van wakkerdam

De leukste spellen zoals Weerwolven. 5 tips!

  • 7 minuten leestijd

Veel mensen zijn dan ook opzoek naar een gelijk soort spel, vandaar deze lijst aan gelijksoortige spannende rollenspellen die veel overeenkomen met het populaire weerwolf spel.