Meteen naar de inhoud

Reviews

Het Kleurenmonster Recensie- Coöperatief Kinderspel Vol Emotie!

  • 7 minuten leestijd

Het kleurenmonster bordspel is een toegankelijk bordspel voor jonge kinderen en hun leerkrachten, begeleiders of ouders. Het spel geeft inzicht in de verschillende emoties bij een ander en jezelf en helpt je emoties bespreekbaar te maken.

Kingdomino beginopstelling 2

Kingdomino Review – Perfecte Balans Tussen Geluk en Tactiek

  • 6 minuten leestijd

Ben jij op zoek naar een toegankelijk spel voor 3 of 4 personen en zich daarnaast uitstekend leent voor twee spelers? Kijk dan niet verder en laat je verrassen door Kingdomino. Een spel waar je geen spijt van gaat krijgen.

Het Verboden Eiland review – Kunnen jullie ontsnappen?

  • 6 minuten leestijd

Het Verboden Eiland is een coöperatief spel, ontworpen door Matt Leacock. Twee tot vier spelers nemen de rol aan van avonturiers die zich door een mysterieus eiland bewegen op zoek naar verloren schatten. Het eiland is niet stabiel en zinkt langzaam weg, dus de spelers moeten de schatten snel vinden en van het eiland zien te krijgen.

7 Wonders Duel Recensie – Een verhaal van 2 steden

  • 8 minuten leestijd

7 Wonders (het origineel) is een uitstekend spel en staat bij veel fanatieke spelers in de top 10 beste spellen aller tijden. Is de 2 speler variant net zo goed? Lees hieronder mijn review van 7 Wonders duel en beslis zelf!

Lost cities het kaartspel voorkant doos

Lost Cities Het Kaartspel recensie – Blijft in de collectie

  • 6 minuten leestijd

Lost Cities het kaartspel is leuk genoeg om 30-60 minuten te vullen, zeker als je graag met z’n tweeën een bord/kaartspel speelt. Het bied genoeg variatie en houdt de geluksfactor beperkt, waardoor het hier tegenwoordig veel gespeeld wordt.

Puerto Rico bordspel

Puerto Rico bordspel review – Een iets andere geschiedenis

  • 6 minuten leestijd

Puerto Rico is een van de best gewaardeerde en best ontvangen spellen die in vele jaren in Duitsland is uitgegeven. Het blijft ongetwijfeld overschaduwd door de kolonisten van Catan en Carcassonne onder het grote publiek, maar onder de hard-core strategie gamers is het tot nu toe ongeëvenaard.

Vind de beste Bordspel Deals!
Probeer onze Prijsvergelijker

GO
X