Ga naar de inhoud

Reviews

Het Kleurenmonster Recensie- Coöperatief Kinderspel Vol Emotie!

  • 7 min read

Het kleurenmonster bordspel is een toegankelijk bordspel voor jonge kinderen en hun leerkrachten, begeleiders of ouders. Het spel geeft inzicht in de verschillende emoties bij een ander en jezelf en helpt je emoties bespreekbaar te maken.

Het Verboden Eiland review – Kunnen jullie ontsnappen?

  • 6 min read

Het Verboden Eiland is een coöperatief spel, ontworpen door Matt Leacock. Twee tot vier spelers nemen de rol aan van avonturiers die zich door een mysterieus eiland bewegen op zoek naar verloren schatten. Het eiland is niet stabiel en zinkt langzaam weg, dus de spelers moeten de schatten snel vinden en van het eiland zien te krijgen.

7 Wonders Duel Recensie – Een verhaal van 2 steden

  • 8 min read

7 Wonders (het origineel) is een uitstekend spel en staat bij veel fanatieke spelers in de top 10 beste spellen aller tijden. Is de 2 speler variant net zo goed? Lees hieronder mijn review van 7 Wonders duel en beslis zelf!

Lost cities het kaartspel voorkant doos

Lost Cities Het Kaartspel recensie – Blijft in de collectie

  • 6 min read

Lost Cities het kaartspel is leuk genoeg om 30-60 minuten te vullen, zeker als je graag met z’n tweeën een bord/kaartspel speelt. Het bied genoeg variatie en houdt de geluksfactor beperkt, waardoor het hier tegenwoordig veel gespeeld wordt.

machiavelli karakterkaarten

Machiavelli recensie – Veel diepgang door meta-game!

  • 6 min read

Machiavelli is een erg leuk en eenvoudig spel voor groepen van verschillende aantallen spelers (speelt beide goed met veel of weinig spelers). Het spel draait om 8 kaarten met een beschrijving, een vaste spelersvolgorde, enkele gouden fiches, en kaarten om die gouden fiches uit te geven. Maar toch wordt het spel complex zodra spelers elkaar proberen te beïnvloeden en te slim af te zijn.