Ga naar de inhoud

Contact

Je bent bezig een nieuw bordspel te lanceren, en wilt deze graag op 123bordspellen.com zien? Deze pagina geeft je alle informatie die je nodig hebt om met ons in contact te komen, en we leggen je gelijk uit wat je kunt doen om je mail op te laten vallen! Zo maak je de meeste kans om jouw bordspel op de voorpagina te krijgen!

Reviews:

Wil je je nieuwe of aankomende bordspel gereviewd hebben door ons? Stuur ons dan een email op reviews[at]123bordspellen.com met alle informatie over je spel. Vermeld hierbij zoveel mogelijk informatie over de totstandkoming van het spel, wat jullie hopen te bereiken en wanneer je spel in de winkels verschijnt. 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken of we een review kunnen inplannen. Het is helaas niet mogelijk elk spel dat uit komt te reviewen. Maar we overwegen elk spel dat in onze mailbox verschijnt. Hoe meer tijd jij in je mail stopt, hoe groter de kans!

Nieuws en previews:

Is je spel nog in ontwikkeling, maar wil je het alvast onder de aandacht brengen onze duizenden maandelijkse bezoekers? Of heb je ander belangrijk bordspel nieuws dat je wilt delen? Ook dat is mogelijk. 

Laat het ons weten via nieuws[at]123bordspellen.com en wij beloven er naar te kijken.

Adverteren:

Als je op 123bordspellen.com wilt adverteren is er een breed scala aan mogelijkheden. Lees er hier alles over

Recensent worden:

Wil jij graag gratis bordspellen ontvangen en hierover schrijven voor 123bordspellen.com? Op deze pagina lees je precies hoe dat werkt

Iets anders?

Voor al je overige vragen en opmerkingen kun je het onderstaande contactformulier gebruiken.