Ga naar de inhoud

Over Ons

Wat wij doen

Hoi. Leuk je te ontmoeten. En welkom bij 123bordspellen.com, de #1 bordspellen website van Nederland. Ben jij net als ons gek van bordspellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor aanbevelingen, reviews, tips, updates en nog veel meer!

Sinds 2018 streven wij er dagelijks naar de leukste content voor bordspel fans in Nederland uiteen te zetten. Ons doel is jouw helpen het meeste uit je hobby te halen.

Bij 123bordspellen.com helpen wij je je volgende favorite bordspel te ontdekken. Wij streven er naar de belangrijkste nieuwe releases te reviewen, helpen je met tips om nog beter te worden in je Favorite spel en stellen strak gemodereerde lijsten met aanbevelingen op.

Meedoen

Ben jij net als ons helemaal dol op bordspellen en wil jij die kennis graag delen met anderen? Dat kan! Lees hier hoe je mee kan werken aan 123bordspellen.com en maandelijks bordspellen van ons kan ontvangen om over te schrijven.

Tips

Hebben wij jouw Favorite spel nog niet gereviewd, of heb jij een nieuwtje dat je graag wilt delen? Lees hier hoe je deze direct met ons kunt delen. Wellicht sta jij wel in ons volgende artikel!