How to play

Hoe speel je Boonanza? – Speluitleg & spelregels

  • 5 min read

Boonanza is een interactief en strategisch kaartspel. Het wordt gespeeld met drie tot vijf spelers. Je stapt in het leven van een bonenkweker. Het gaat vooral om het oogsten en handelen.

Hoe speel je Azul? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Azul is een leuk gezelschapsspel wat je kan spelen met 2 tot 4 personen en ongeveer een halfuur in beslag neemt. Je krijgt een zeer belangrijke opdracht van de koning van Portugal. Je moet namelijk zijn paleis aankleden en versieren met allemaal keramische tegels.

Hoe speel je De legenden van Andor? Speluitleg & spelregels

  • 5 min read

Andor is een ontzettend leuk spel om met een groepje mensen te spelen. Het is bij dit spel niet zoals bij andere spellen dat je tegen elkaar aan het strijden bent, maar juist de bedoeling dat je gezamenlijk de vijand verslaat.

Hoe speel je Beverbende? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Beverbende is een kaartspel van 999 Games waarbij tactiek en geheugen een doorslaggevende rol spelen. Dankzij de relatief eenvoudige spelinstructies en de grappige en kleurrijke beverkaarten is het spel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je kan het spelen met 2 tot en met 6 spelers en één spelletje duurt ongeveer 20 minuten.

take5

Hoe speel je Take 5? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Take 5 is een spannend kaartspel. Een uitdagend denkspel voor de hele familie of voor je vrienden, waarin bluffen, slim tellen en uiteraard geluk sterk op de voorgrond staan. Take 5 kun je met 2 spelers tot en met 10 spelers spelen. De leeftijdscategorie is van 10 tot 99 jaar. De speeltijd van het spel Take 5 is ongeveer 45 minuten.

Hoe speel je Weerwolven? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Het spel Weerwolven van Wakkerdam is geschikt om te spelen met grote groepen. Het aantal deelnemers ligt tussen de 8-18 personen met een minimum leeftijd van 10 jaar. Tijdens het spel is het de bedoeling om de weerwolven te ontdekken tussen de burgers. Het spannende kaartspel wordt uitgegeven door 999 Games. De gemiddelde tijdsduur is 45 minuten.

Phase 10

Hoe speel je Phase 10? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Het kaartspel Phase 10 is een echte klassieker en bestseller. Het is een uitdagend en spannend spel en leuk om te spelen voor jong en oud. Het spel kan vanaf 2 tot en met 6 personen gespeeld worden vanaf 7 jaar. Om Phase 10 te kunnen spelen heb je enkel de speelkaarten, een pen en papier nodig.