How to play

take5

Hoe speel je Take 5? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Take 5 is een spannend kaartspel. Een uitdagend denkspel voor de hele familie of voor je vrienden, waarin bluffen, slim tellen en uiteraard geluk sterk op de voorgrond staan. Take 5 kun je met 2 spelers tot en met 10 spelers spelen. De leeftijdscategorie is van 10 tot 99 jaar. De speeltijd van het spel Take 5 is ongeveer 45 minuten.

Hoe speel je Weerwolven? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Het spel Weerwolven van Wakkerdam is geschikt om te spelen met grote groepen. Het aantal deelnemers ligt tussen de 8-18 personen met een minimum leeftijd van 10 jaar. Tijdens het spel is het de bedoeling om de weerwolven te ontdekken tussen de burgers. Het spannende kaartspel wordt uitgegeven door 999 Games. De gemiddelde tijdsduur is 45 minuten.

Phase 10

Hoe speel je Phase 10? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Het kaartspel Phase 10 is een echte klassieker en bestseller. Het is een uitdagend en spannend spel en leuk om te spelen voor jong en oud. Het spel kan vanaf 2 tot en met 6 personen gespeeld worden vanaf 7 jaar. Om Phase 10 te kunnen spelen heb je enkel de speelkaarten, een pen en papier nodig.

Hoe speel je saboteur? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Saboteur is een ontzettend leuk en dynamisch spel voor jong en oud. Dankzij de verschillende rollen is het spel nooit hetzelfde en verveelt het niet. Het spel kan vanaf 3 tot en met 10 spelers gespeeld worden. Het kaartspel Saboteur duurt ongeveer 30 minuten, het spel is te spelen vanaf 8 jaar.

machiavelli doos

Hoe speel je Machiavelli? Speluitleg & spelregels

  • 6 min read

Machiavelli is een kaart spel dat door Bruno Faidutti werd bedacht. Het spel werd uitgebracht in het jaar 2000 en won ook de Nederlandse Spellenprijs in het jaar 2001. Het spel wordt door 999 Games in Nederland uitgegeven.

Agricola bordspel

Hoe speel je Agricola? Speluitleg & spelregels

  • 4 min read

Agricola is een spel waarin je werknemers een boerderij laat beheren, uitbreiden en ontwikkelen en waarin je de familie gevoed en groeiend moet houden.

Koehandel Master

Hoe speel je Koehandel (Master)? Speluitleg en spelregels

  • 5 min read

Koehandel is een zeer tactisch en spannend spel voor drie tot vijf personen vanaf 10 jaar waarbij je zoveel mogelijk kaarten met dieren en speciale kaarten met een hoge waarde verzamelt in een kwartet. Maar hoe speel je koehandel? Lees hier de koehandel spelregels!