Ga naar de inhoud

Bordspellen voor ieder budget

Zoek ook op basis van: aantal spelers, leeftijd, niveau, speelduur, thema, uitbreidingen

Mamma Mia

Leukste spellen rond de 10 euro – Goedkope schoencadeautjes!

  • 9 min read

Als je kijkt naar de spelletjes die beschikbaar zijn tot 10 euro heb je nog redelijk wat keus ook. Dat is mooi want dat betekent dat je niet duur hoeft uit te zijn om een nieuw spel in huis te halen. Toch is het in deze prijscategorie wel opletten geblazen, want er zitten ook redelijk wat spellen bij die simpelweg de moeite van het spelen niet waard zijn.

10 Beste bordspellen onder 50 euro

  • 8 min read

Als je bereid bent tot 50 euro uit te geven aan een bordspel dan kan je echt een aantal spellen kopen waar je jaren plezier van zult hebben. Deze spellen zijn niet alleen zeer omvangrijk maar ook zeer verfijnd. Dit maakt het dat je ze kunt spelen met zowel beginners als gevorderde spellers, en met bijna elke leeftijdscategorie!

Bordspellen onder de 15 euro

10 Beste bordspellen onder 15 euro – Kaartspellen te over!

  • 9 min read

Spellen hoeven absoluut niet duur te zijn. Voor een klein bedrag kun je al hele leuke spellen aan je collectie toevoegen of als cadeau geven. Voor nu hebben wij de grens op 15 euro gezet, dit betekend dat spellen altijd verkrijgbaar moeten zijn onder deze grens. Natuurlijk heb je soms aanbiedingen wat er voor zorgt dat andere spellen ook deze grens van 15 euro overschrijden.

istanbul leukste bordspel onder 25 euro

De 10 beste bordspellen onder 25 euro

  • 10 min read

Dat bordspellen niet duur hoeven te zijn om leuk te zijn hebben we al bewezen in onze lijst met beste bordspellen onder de 15 euro. Maar als uw budget het toelaat net iets meer uit te geven neemt het aantal keuzes van echt goede bordspellen alleen maar toe. Keuze geoeg dus. Hieronder behandelen we de 10 leukste!