Ga naar de inhoud

Aantal spelers

Zoek ook op basis van: budget, leeftijd, niveau, speelduur, thema, uitbreidingen

Descent: Journeys in the Dark

10 Beste bordspellen voor 5 personen

  • 10 min read

Als jij je ook wel eens afgevraagd hebt: “Wat is het beste bordspel voor 5 personen?”. Dan ben je nu op de juiste plek op het internet aangekomen!

Arkham horror

De 10 leukste Co-Op spellen – Ideaal voor stelletjes

  • 9 min read

In veel bord- en kaartspellen spelen de spelers tegen elkaar. Dit is echter niet altijd het geval. Deze 10 games hebben tot doel mensen bij elkaar te brengen en laten spelers gezamenlijk tegen het spel zelf spelen.

Forbidden Island

Vanavond een date? 6 Bord- en gezelschapsspellen voor een date avond

  • 4 min read

Daten kan heel leuk zijn, maar vaak toch ook redelijk spannend. Veel mensen kiezen een activiteit om te ondernemen tijdens hun eerste, tweede of derde date om zo niet heel de tijd aan het woord te hoeven zijn. Bord- en gezelschapsspellen kunnen hier een mooi voorbeeld van zijn. Naast dat je je interesses laat zien bieden deze tweepersoonsspellen vaak ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Eldritch Horror

Eventjes rust? 25 Leukste bordspellen voor 1 speler

  • 21 min read

Soms heb je gewoon zin om in je eentje een avondje een bord- of kaartspelletje te spelen en niet 5 vrienden uit te hoeven nodigen. Daarom hebben wij hier 25 bordspellen op een rij gezet die je heel goed alleen kan spelen. Het leuke aan de spellen in deze lijst is dat als je ze eenmaal in huis heb je niet verplicht bent ze met maar 1 speler te spelen.