Meteen naar de inhoud

Leeftijd

Zoek ook op basis van: aantal spelers, budget, niveau, speelduur, thema, uitbreidingen

Het Kleurenmonster Recensie- Coöperatief Kinderspel Vol Emotie!

  • 7 minuten leestijd

Het kleurenmonster bordspel is een toegankelijk bordspel voor jonge kinderen en hun leerkrachten, begeleiders of ouders. Het spel geeft inzicht in de verschillende emoties bij een ander en jezelf en helpt je emoties bespreekbaar te maken.

quarto bord

Beste spellen voor het oefenen van meetkunde met kinderen

  • 10 minuten leestijd

In dit artikel wordt uitgelegd wat meetkunde is en waarom dit belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Vervolgens wordt deze ontwikkeling verder toegelicht. Tot slot worden enkele spellen geadviseerd waarmee je, als ouder of leerkracht, deze ontwikkeling bij kinderen kunt stimuleren.

Beste bordspellen voor kinderen van 6 tot 12 jaar (en waarom!)

  • 12 minuten leestijd

Geschikte bordspellen kiezen voor een specifieke leeftijd kan soms moeilijk zijn. Wanneer een kind precies klaar is voor een bepaald spel is vaak lastig te zeggen, sommige kinderen gaan nu eenmaal wat sneller in hun ontwikkeling dan anderen. Om u toch op weg te helpen bij het kiezen van het juiste spel voor een kind hebben wij hier voor de leeftijden 6 tot 12 jaar oud een drietal opties weergegeven waaruit u zelf de beste kunt kiezen.

Photosynthesis

Leukste familie bordspellen, om met het hele gezin te spelen

  • 8 minuten leestijd

Bent u op zoek naar een grappig familiespel voor u en uw dierbaren? In deze post laat ik u kennismaken met de beste. Ze moeten thematisch, vermakelijk en leuk zijn. Ik garandeer stoffige klassiekers als “monopoly” of “risk” vindt u niet op deze lijst.

Splendor

Beste bordspellen voor volwassenen (die ze wél graag spelen!)

  • 10 minuten leestijd

Bordspellen zijn voor iedereen en komen in verschillende vormen, maten en niveaus. Daarom hebben we een selectie voor nieuwe gamers, meer gevorderde spelers of volwassenen die op zoek zijn naar gezelschapsspellen voor grotere groepen gemaakt. Deze lijst met leukste bordspellen voor volwassenen is een startpunt om spellen te vinden die leuk, interactief en uitdagend zijn.

8 Leukste bordspellen voor Pubers en Tieners (en waarom!)

  • 6 minuten leestijd

Als je denkt aan bordspellen voor kinderen die wat ouder zijn, blijft het vaak stil omdat dit niet een markt is waar veel over gesproken wordt. Er zijn echter tal van uitnodigende bordspellen voor tieners die ideaal voor deze leeftijd zijn!

Educatieve bord- en kaartspellen voor kinderen – Speel met het hele gezin

  • 14 minuten leestijd

Veel ouders weten al lang dat het enige wat kinderen van je willen, je tijd is. Alleen is het soms moeilijk om het in zowel je eigen drukke leven als dat van je kind in te passen. Een perfecte manier om tijd met elkaar door te brengen en tegelijkertijd je kinderen uit te dagen kritische, logisch en snel na te denken zijn kaartspellen.

Vind de beste Bordspel Deals!
Probeer onze Prijsvergelijker

GO
X