Ga naar de inhoud

Top 10 Leukste WasGij? Puzzels – Wat ga jij ontdekken?

  • 6 min read
  • door

Puzzels zijn er voor elke leeftijdscategorie. De puzzels van WasGij? zijn ideaal voor zowel jonge mensen als iets oudere mensen. De grappige tekeningen maken je benieuwt om verder te puzzelen! Kijk wat er uit de bus komt eens de puzzel klaar is! Gebruik je eigen fantasie om de puzzel te beleven! Veel plezier!

TIP! Berg je puzzel makkelijk en snel op met deze handige puzzelmat!

10 SUPER leuke WasGij? puzzels!

Deze puzzels zijn leuk voor jong en oud! Uren puzzelplezier met deze grappige plaatjes.

10. Retro destiny, verzand verleden

Wasgij Retro Destiny 3 Verzand verleden

Vandaag is het enorm druk op het strand. Het is als een verzand verleden tijd. De mensen zijn gelukkig en doen allemaal hun ding. Kinderen spelen vrolijk in het rond en de ouders hebben het druk met de kleinsten in het oog te houden! Geniet tijdens het puzzelen mee van deze zomerse dag!

9. De jachthond van WasGijdorp

Wasgij Mystery 14 De jachthond van Wasgijdorp

Wanneer de nacht gevallen is in WasGijdorp, is het opletten geblazen… Is het een wolf? Is het een vos? Nee, het is De jachthond van WasGijdorp. De bewoners gaan bij maanlicht op onderzoek en hopen zo de hond te vinden aan de hand van zijn voetsporen, of beter gezegd: pootsporen. Voor alle veiligheid is ook de politie massaal aanwezig!

8. Wals, tango en jive

Wasgij Original 30 Wals, Tango en Jive

Is een dansje doen ook iets voor jou? Wel deze personages gaan helemaal uit de bol! Wals, tango en jive, iedereen heeft zijn eigen stijl! Wie zal de gekke jury kunnen overtuigen? De cameraman schrikt er al van en één jurylid is er al helemaal van ondersteboven! Als dat maar goed komt…

Lees ook:  Hoe speel je Caverna? Speluitleg & Spelregels

7. 16e verjaardag verrassing

Wasgij Mystery 16 Verjaardag Verrassing

Een 16e verjaardag verrassing feestje is altijd fijn. De jarige zal aan taart geen gebrek hebben! De versiering hangt al klaar en familie en vrienden zijn aanwezig! Opa heeft een grote fles champagne mee om er direct stevig in te vliegen! Deze grappige puzzel kan iedereen wel smaken! Puzzel jij het feestje samen?

6. Kerstsurprise

Wasgij Christmas 15 Kerstsurprise!

Naar aanleiding van kerstmis is deze kerstsurprise heel erg welgekomen. In de puzzel hangt de gezellige sfeer al in het rond. De Kerstman en Kerstvrouw bereiden de pakjes voor de kindjes voor. De elfjes “helpen” ook mee… Oké, misschien lopen ze wel net een tikkeltje in de weg. Een van de rendieren is zo nieuwsgierig, daarom komt hij ook al even een kijkje nemen.

5. Kabaal in de keuken

Wasgij Mystery 17 Kabaal in de Keuken

Een dame die rustig op haar smartphone zit te tokkelen, een man die de krant zit te lezen en de oma die zit te breien… Van Kabaal in de keuken is eigenlijk helemaal geen sprake. Deze sarcastische titel heeft een mysterieus kantje. Ook de hond ligt half slaperig op de mat, enkel de katten zien er als deugnieten uit! Benieuwd wat ze allemaal gaan uithalen…

4. De speelgoedwinkel

Wasgij Destiny 20 De Speelgoedwinkel!

In de speelgoedwinkel hebben alle personages het enorm naar hun zin! Alle kinderen zijn dolgelukkig, wanneer ze hun nieuwe speelgoed mogen uitkiezen. Rondvliegende vliegtuigjes, een step of een enorme beer… Ze hebben er alles wat hun hartjes kan believen! Laat moeder maar in de buidel tasten, of neem opa een keer mee. Let op dat je niet wordt weggetoverd door de kinderen die met de grote toverstokken spelen!

Lees ook:  Hoe speel je Patchwork? Speluitleg & Spelregels

3. Je geld of je rijbewijs

Wasgij Destiny 21 Je Geld of je Rijbewijs

Let goed op, want in deze legpuzzel zijn er rovers op pad. Met piratenkledij op hun paard, gewapend met pistolen, proberen ze de koets van een rijke dame te overvallen. ”Je geld of je rijbewijs”, wat ga jij afgeven? Met deze zware jongens zoek je best geen ruzie, ook al zien ze er best nog grappig uit…

2. Afvalrace

Wasgij Original 28 Afvalrace!

In deze dolle puzzel is de competitie om als snelst gewicht te verliezen door te sporten gestart! In deze afvalrace kiest iedereen een discipline waar hij of zij goed in is, of misschien toch niet zo goed… Halters heffen, fietsen of een rondje op de loopband. Sporten maar, zelfs de muisjes nemen hier deel! Let op voor de rondvliegende halters…

1. Safari spektakel

Wasgij Original 31 Safari Spektakel!

Safari spektakel is een heel leuke puzzel in de categorie safari en dieren. Met 1000 stukjes is deze puzzel ideaal voor elke beginner. Met veel te veel zitten ze daar op 1 kleine jeep, maar in het beste geval kan jij er ook nog bij! Neem gezellig plaats en geniet van het uitzicht op de gekke dieren! Vergeet zeker jouw verrekijker niet!

Klaar met puzzelen? Bewaar je puzzel netjes!

Als je eenmaal klaar bent met puzzelen wil je natuurlijk je puzzel netjes bewaren. Voor mensen die hun puzzel willen inlijsten raden wij altijd deze puzzel conserver aan. Hiermee kan je in totaal ongeveer 5000 stukjes plakken. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor puzzels en super handig in gebruik.

Handig! Je hoeft deze bus niet in één keer volledig op te maken. Je kunt dus meerdere kleine puzzels van bijv. 1000 stukjes hiermee lijmen, of één grote puzzel.