Meteen naar de inhoud
 

Vind direct de beste prijs!

 

 

Betaal nooit meer te veel voor je bordspel


De grootste prijsdalingen van dit moment!

1
Terra Mystica
€136,00
€65,75
▼€70,25
52% korting
Amazon.de
2
Game of Thrones Het Bordspel - Mother of Dragons NL
€96,06
€54,82
▼€41,24
43% korting
Amazon.nl
3
Cacao Diamante
€45,11
€24,98
▼€20,13
45% korting
Amazon.de

Bekijk hier alle aanbiedingen van dit moment, of blader door alle producten!

Hoe werkt de prijsvergelijker?

 

 1. Naam invullen

  Vul (een deel van) de naam van het bordspel dat je zoekt in het zoekveld hierboven in.

 2. Spel kiezen

  Nadat je enkele karakters ingetypt hebt, doet de prijsvergelijker een voorstel met spellen die overeenkomen met deze zoekopdracht. Kies hieruit het spel waarnaar je op zoek bent.

 3. Prijs vergelijken

  Als je het juiste spel geselecteerd hebt, opent er een nieuw venster met alle beschikbare prijsinformatie over dat specifieke spel. Hier zie je welke winkels dit bordspel aanbieden en voor welke prijs.

 4. Winkel selecteren

  Uit de lijst met beschikbare winkels kun je nu de winkel kiezen met de laagste prijs. Dit kun je doen door op de ‘Bekijk‘ knop rechts van de prijs te klikken. Je wordt nu naar een pagina buiten onze website geleid waar je het spel voor de gevonden prijs kunt aanschaffen.

 5. Klaar!

  Gefeliciteerd! Je hebt nu de laagst beschikbare prijs voor je gezochte bordspel gevonden. Nu hoef je alleen nog maar de bestelling bij de (web)shop te plaatsen en je bent de trotse eigenaar van een gloed nieuw bordspel! Veel speelplezier

 

Veel bekeken spellen

Meest gestelde vragen

Hoe vind ik de beste prijs van een bordspel?

Vul in het zoekveld hierboven de naam van het bordspel in dat je zoekt. Nadat je enkele karakters getypt hebt, doet de prijsvergelijker automatisch een voorstel voor bordspellen die overeenkomen met wat je intypt. Je kunt nu het juiste bordspel selecteren uit deze voorvertoning, of er voor kiezen op ‘zoeken‘ te klikken. Als je op ‘zoeken‘ klikt, opent een nieuwe pagina met alle spellen die overeenkomen met je zoekopdracht!

Waarom ontbreekt winkel x in de prijsvergelijker?

Bij 123Bordspellen.com doen wij ons uiterste best om een zo compleet mogelijk overzicht van bordspel prijzen weer te geven. Echter zijn wij hierin ook afhankelijk van andere partijen. Als u een winkel of webshop niet terug zien in de prijsvergelijker kan dat zijn omdat wij nog aan de implementatie hiervan werken, of dat deze partij geen medewerking aan onze prijsvergelijker heeft geleverd. Momenteel zijn wij nog in beta en hebben we een klein aantal aangesloten winkels, wij hopen dit zo snel mogelijk uit te breiden. Wil je dat wij een bepaalde winkel graag toevoegen? Laat het ons dan weten!