Meteen naar de inhoud

Top 10 leukste legpuzzels voor meisjes – Voor echte Disney prinsessen!

  • 5 min read

Zie jij ook wel eens door de bomen het bos niet meer met alle puzzels die er op de markt zijn? Dat is heel begrijpelijk, want er is zoveel keus. Het word pas helemaal lastig als je op zoek bent naar een puzzel voor een specifieke doelgroep. Volwassenen puzzels met +- 1000 stukjes zijn er in overvloed. Maar wat als je een leuk puzzel cadeau voor een meisje zoekt?

TIP! Berg je puzzel makkelijk en snel op met deze handige puzzelmat!

Leukste puzzels voor meisjes

Gelukkig kunnen wij je daarmee helpen. Hier hebben wij de top 10 leukste puzzels voor meisjes op een rij gezet.

10. Disney Belle en het Beest

Ravensburger puzzel Disney The Belle en het Beest

Deze Belle en het Beest puzzel is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar oud en bestaat uit 1000 stukjes. Op deze afbeelding zie je Belle en het Beest samen de rode trap van het kasteel af lopen. De personages Fifi, Mevrouw Theepot, Pendule en Lumière staan hen onderaan de trap al op te wachten.

9. Disney Rapunzel

Disney Rapunzel

Op deze puzzel wordt een van de mooiste Disneyscenes ooit afgebeeld, namelijk die van de zwevende lichtjes op Rapunzels verjaardag. Wel honderden lantaarns zie je door de lucht zweven. Daarnaast zijn prinses Rapunzel, prins Flynn Ryder, het paard Maximus en de kameleon Pascal natuurlijk ook van de partij. Vaar jij samen met Rapunzel en Flynn op het meer door de prachtige natuur en langs de zwevende lichtjes?

Lees ook:  Top 10 Leukste WasGij? Puzzels - Wat ga jij ontdekken?

8. Schmidt Disney Beauty and the Beast

Disney Beauty and the Beast Puzzel

1000 stukjes lang wordt jij getransporteerd naar het sprookje van Belle en het Beest. Op de mysterieuze afbeelding zie je Belle en het Beest dansen terwijl de slechterik Gaston per paard het kasteel bestormd om het gevecht te beginnen. Gelukkig weten we allemaal hoe het verhaal afloopt, waardoor de puzzel met een gerust hart gemaakt kan worden.

7. Schmidt Disney Kleine Zeemeermin

Disney Kleine Zeemeermin

Deze puzzel van 1000 stukjes geeft in één afbeelding het hele verhaal van Disney’s De Kleine Zeemeermin weer. Je ziet er prinses Ariël, prins Eric, koning Triton en alle andere personages uit de Disneyfilm. Wanneer je deze puzzel maakt ben je zowel onder de zee als boven de zee aanwezig. Je voelt je als een echte zeemeermin!

6. Mythisch koninkrijk

Mythisch koninkrijk

Eenhoorns, elfen, vlinders, vogels, lichtjes, magische planten en een betoverd bos: dit mythische koninkrijk heeft het allemaal. Deze puzzel is perfect voor alle liefhebbers van sprookjes en eenhoorns. Reis tijdens het maken van deze puzzel van 100 stukjes af naar een betoverd, mythisch koninkrijk waar al je dromen werkelijkheid worden en ontdek de magie van de natuur.

5. Disney Princess Durf te dromen

Ravensburger puzzel Disney Princess Durf te dromen

Hou een gezellige picknick in de kasteeltuin met jouw favoriete Disneyprinsessen. Je kunt gitaar spelen met Rapunzel, een boek lezen met Belle, boogschieten met Merida of met Assepoester naar haar glazen muiltje zoeken. De XXL-puzzel heeft 100 stukjes en is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar oud.

4. Koninkrijk van de Eenhoorns

Ravensburger puzzel Koninkrijk van de Eenhoorns

Met deze bijzondere glitterpuzzel aanschouw je tijdens het puzzelen het magische Koninkrijk van de Eenhoorns. In deze wereld zijn regenbogen, kastelen, bloemen en natuurlijk prachtige eenhoorns met glinsterende manen en een magische hoorn te vinden. Kinderen van 6 tot 10 jaar zullen even helemaal wegdromen naar het koninkrijk tijdens het maken van deze XXL-puzzel met 100 stukjes.

Lees ook:  Hoe Speel je Jokeren? Speluitleg & Spelregels

3. Disney Fireworks

Disney puzzel 1000pcs Fireworks

Tijdens het maken van deze puzzel ben je aanwezig op het belangrijkste prinsessenfeest van het jaar, waar alle Disneyprinsessen aanwezig zijn. Van Rapunzel tot Belle, iedereen is van de partij. En op de achtergrond wordt er ook nog prachtig vuurwerk afgestoken! Met deze puzzel van 1000 stukjes voel je je net een échte Disneyprinses.

2. Disney Ariël

Ravensburger puzzel Disney Ariël

Met deze puzzel van 1000 stukjes wordt je zo getransporteerd naar de magische wereld van de Disneyfilm De Kleine Zeemeermin. Daar kom je prinses Ariël, prins Eric, Sebastiaan de Krab, de vis Botje en nog veel meer leuke personages tegen. De puzzel is geschikt voor zowel ervaren als beginnende puzzelaars. En bovendien kunnen alle leeftijden er op los puzzelen met dit sprookje dat iedereen kent!

1. Disney Carnival

Ravensburger puzzel Disney Carnival

Wat is er nou beter dan een kermis met al je favoriete Disneypersonages? Op deze puzzel zie je uit vrijwel iedere Disneyfilm je favoriete personage lopen in de kermisoptocht. Minnie Mouse en Katrien Duck zijn verkleed, Winnie de Poeh en Knorretje spelen tikkertje, de zeven dwergen spelen muziek en Aladin en Jasmine vliegen rond op hun vliegende tapijt. De puzzel heeft wel 1000 stukjes.

🕶 Subscribe!

Blijf op de hoogte en ontvang onze nieuwste berichten direct in je mailbox.

We sturen je nooit spam en delen nooit je e-mailadres.
Lees meer in ons privacybeleid